ИНТРАМА на Месоманија 2020

Од 4ти до 7ми Ноември во Интер Експо Центар, Софија ќе се одржи меѓународниот саем МЕСОМАНИЈА

 

Ќе ни биде задоволство да Ви посакаме добредојде на штандот на Интрама и ви ги презентираме нашите решенија за Флексибилни Пакувања:
  • Термоформирачки машини за вакуум и МАП пакување
  • Уреди за автоматско полнење и Роботика за целосна автоматизација на пакувањето
  • Фолии за Термоформирање, Треј опаковки и Флоупак апликации
  • Вакуум кеси и стоечки кеси  
  • Флексо печат со висок квалитет за флексибилна фолија за пакување
  • Иновативни и атрактивни решенија за Етикетирање
  • Опрема за ХоРеКа

Ќе имате можност да се запознаете со најновите трендови во опремата за индустриско производство и малопродажба, произведени од страна на нашите партнери: BIZERBA,  FREY, HENKELMAN, HOLAC, RATIONAL, TSC, PRICER и други

 

Месоманија – Хала 1/ Штанд C14