ИНТРАМА Бугарија

ИНТРАМА Бугарија

Layer-161_6jHgEOfVjsOPo2eD_1395659423.jpg

ИНТРАМА Бугарија е посветена на работа сврзана со производство и пласман до клиентите. Трговските бази на ИНТРАМА можат да бидат откриени во сите поголеми градови.

Главните производствени бази на фирмата се наоѓа во Софија и градот Пловдив. Сите канцеларии имаат технички сервис, внатрешна служба и регионален менаџер.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.