Индустриски волфови

Индустриски волфови

industriski-volf-1_HCmIto8qX3H6WPth_1394796664.jpeg

ИНТРАМА предлага широка гама од волфови кои се приспособени со индивидуалните потреби на клиентот. Функционален дизајн, ниски трошоци за сервисирање и сестраност, во комбинација со брза адаптација кон производот ги прават волфовите совршено решение за секој преработувач на месо.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.