Десктоп волф на Bizerba

Десктоп волф на Bizerba

intrama-bg.com_pzoYHk86ZdupPJQL_1394796632.jpeg

Корпусот и тавата на мелачката за месо FW-N на Bizerba се изработени од високо квалитетен CrNi – челик, убава форма со гладки површини кои тешко се абат, корпус на винтот, винтот и навртката исто така се изработени од нерѓосувачки челик, со брзо затварање, кое помага да одговараат на сите хигиенски барања.

Уредот располага со странично затварање на винтовиот корпус со електрично блокирање за вклучување и исклучување. Одделениот редуктор од моторот се придвижува преку клиновиден ремен, кој е безшумен и слободен за одржување.

Теоретска производственост на уредот е од 300-350 кг/ч во зависност од продуктот (температура, големина на парчињата и др.)

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.