Тумблери

Тумблери

tumbler2_NtLtjpJafSgjR6Xa_1394796952.jpeg

Машини за гентрификацијата и подобрување на вкусот на месото со стабилна конструкција од високо-технолошки нерѓосувачки челик наменета за средни и големи индустриски претпријатија.

Погодни се за масаша на варено-солени продукти, солење и отпуштање со сол на сурово - солени производи, суво посолување, маринирање и зачинување на пилешки продукти и продукти за скара, деконтаминација на месо од дивеч и гулаш, мешање на салати и сосови, омекнување на пресно месо, осолување, зачинување и подобрување на вкусот и квалитетот на риба и морски продукти.

  •   Волумен на барабанот: од 20 до 15 000 л;
  •  Стабилна конструкција целосно од нерѓосувачки челик ;
  •  Лесно полнење и чистење;
  •  Високо ниво на пополнување на обемот ;

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.