Системи за автоматско полнење

Системи за автоматско полнење

sistem1_zEAXnVnvWCedSUUA_1394798224.jpeg

Системите за автоматско полнење понудени од ИНТРАМА се дизајнирани да ги задоволат најстрогите барања во прехранбената индустрија, истовремено нудат сигурност, флексибилност и високи перформанси.

Системите за целосно автоматско полнење на слајс, колбаси, плескавици, мелено месо, птичји и рибни производи се во согласност целосно со специфичните барања на клиентите, со што се елиминира рачно полнење и намалување на трошоците за работна сила.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.