Вакуум полначки

Вакуум полначки

intrama-bg.com_SwjER2cyXPzoiLMz_1395652512.jpg

Широк спектар на вакуум пoлначки за право полнење, порционирање и усукување, со кои може да се потпрете секогаш на совршен резултат.

  • Капацитет на полнење; од 2 200 до 11 000 кг / час;
  • Обем на инка: од 50 до 300 литри;
  • Брзина на порционирање: од 300 до 1100 порции / минута;
  • Можност за работа со Волф-глава, линија за автоматско извртување и суспензија, бројни дополнителни додатоци.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.