Клипни полначки

Клипни полначки

klipna-punilica-4_CvPYpqjiPpGNJTOH_1394797076.jpg

ИНТРАМА нуди сигурни клипни пoлначки:

  • Со зафатнина на цилиндарот: од 20 до 50 литри;
  • Модели со можност за порционирање и усукување;
  •   Целосно изработени од нерѓосувачки челик;
  •  Хидрауличен погон на клипот.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.