Додатоци

Додатоци

4_CFS_ColdSteam_T_detail_pcMgthNadsBO58TU_1395652317.jpg

Автоматизирајте го вашиот производствен процес со додатоците кои ги предлага Интрама:

  • линија за усукување;
  • линија за закачување;
  • додатоци за нанижување на вештачки црева;
  • додатоци за коекструзија; 
  • додатоци за полнење на течни и пастообразни продукти;
  • линија за ќебапи, плескавици, ќофтиња и др.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.