Миксери

Миксери

mikser2_524CWUs0DpqvoFgl_1394798112.jpeg

За миксерите понудени од ИНТРАМА може да смета на долгогодишна беспрекорна работа. Широката палета на машини со голема производност, можат да одговорат на сите клиентски барања со капацитет од 400 до 5000 литри.

Основни придобивки:

  • Идеални за свежо, како и замрзнато месо;
  • Ефикасно мешање со висока периферна брзина;
  • Оптимално користење на обемот, во комбинација со кратко време за мешање и надополнување;
  • Одлична дистрибуција и апсорпција на течности, зачини и адитиви.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.