Машини за сецкање BIZERBA VS

Машини за сецкање BIZERBA VS

Bizerba-VS-1_Ox8bKQKPsyhDIsFd_1394797472.jpeg

VS на Bizerba е прецизна машина за сецкање со актуелен дизајн, на која можете да се потпрете секојдневно . Нејзините предности се неодоливи.

Апаратот сече чисто, безбедно и брзо - од првата до последна ролка. За тоа се грижи моќен, безшумен мотор во интеракција со докажан првокласен и издржлив нож за сечење од посебен челик со цврст хромен финиш.

VS е особено погоден за сечење колбаси, шунка, сланина, чадено месо, печено, ростбиф, месо и роловано. Таа наоѓа одлична примена во месарници, трговијата со прехранбени производи, одделенијата за деликатеси, пекарници и големи кујни.

  • Можност за интегрирање на вага
  • Дебелина на одрезокот: 0 -24 mm
  • Димензии : 520 х 430 mm или 300 x 420 mm
  • Тежина: 40 kg

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.