Машини за сецкање BIZERBA GSP

Машини за сецкање BIZERBA GSP

BizerbaGSP3_H8nVIHb18DuJlNAh_1394797605.jpeg

Прецизната машина за сецкање GSP е наменета за сечење на кашкавал, сирење, месо и месни производи (колбаси , шунка и др.), Зеленчук и леб.

Машината сече точно и чисто, со мазни, цели контури и површини без кинење . Изработена е од елуксиран алуминиум.

Машината има два режими на работа: автоматски и рачен.

Техничката безбедност, електричната опрема и хигиената одговараат во целост на меѓународните барања .

Технички податоци:

  • макс. големина при сечење на правоаголен пресек 290 х 188 мм
  • макс. големина кај кружен напречен пресек Ø 235 мм безстепенско регулирање на дебелината на отрезите од 0 до24 мм дијаметар на ножот 330 мм
  • напојување 230 V / 50 Hz

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.