Машини за Автоматско режење BIZERBA A550

Машини за Автоматско режење BIZERBA A550

A550-1_LssNxlfYEz6tHgmM_1394797699.jpeg

Автоматската машина за сецкање од серија А550 на Bizerba, е развиена и дизајнирана за потребите и долготрајна експлоатација главно во индустриски претпријатија од месната и млечната индустрија, угостителски претпријатија, рибни претпријатија, големи кујни и др. Таа претставува автомат за сецкање во целост изработен од нерѓосувачки челик.

Благодарение на интегрираната порционирачка вага (2 кг / 2 g) машината овозможува украсен аранжман на парчињата со обликување на идентични по тежина порции. Одделните парчиња се бројат од вагата директно под ножот по сечењето. Нивните тежини се споредуваат со поставените вредности на порцијата, врз основа на што се врши автоматско прилагодување на дебелината и оптимизирање на нивната тежина со цел исти тежини за индивидуални порции.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.