Машина за Автоматско режење BIZERBA A400

Машина за Автоматско режење BIZERBA A400

109_oiszXbSNXCGnDXHL_1395645781.jpg

Автоматските машини за режење на Bizerba модел А400, Ви овозможуваат ситно и фино сецкање на вашиот производ. Преку различни програми, кои се поставени во нив Вие можете да дадете ексклузивен изглед на пакувањето. Машините имаат примена во работилници за преработка на месо, големи кујни и синџири од продавници. Нивна предност е можноста да бидат пре-програмирани за дебелина на производот, број на отрезите и форма на редење на отрезите . По програмирање на машината процесот на режење тече глатко без да е потребна интервенција на работник. Дополнително олеснување е и автоматското подесување на производот од машината.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.