Машини за обликување

Машини за обликување

strec3_eNzxs9eg8IHXjpqi_1394802552.jpeg

Ќофтиња, хамбургери, крокети и др. Со машините за обликување предлагани од Интрама, немате граница во размерите и формите кои можете да ги произведете. Независно дали станува збор за продукти од месо, живина, риба или зеленчук, системите за обликување се правилниот избор за секое индустриско производство.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.