Ледогенератори

Ледогенератори

ledogenerator_oq33X6RibpkID5cn_1394798162.jpeg

ИНТРАМА нуди широк спектар на ледогенератори за лушпест и кршен мраз, погодни за инсталација како во индустриски претпријатија, така и во комерцијални објекти. Ледогенераторите се од новата генерација, изработени во целост од високо квалитетен нерѓосувачки челик и материјали погодни за прехранбената индустрија.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.