Кутери

Кутери

kuter-1_ZeuiLkhyiqobBvn6_1394796785.jpeg

Кутерите кои се предлагаат од ИНТРАМА се едни од најфлексибилните и универзални машини за речиси сите процедури во подготовката.

Основни предности:

  •  кратко време за кутирање
  •  високо ниво на искористеност на обемот на чинијата (до 95%)
  •  многу брзо полнење и празнење
  •  исклучителна брзина на ножевите до (до 162 м/с)
  •  капацитет од 200 до 750 литри 
  • лесни за ракување и чистење

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.