Единечни клип автомати

Единечни клип автомати

H2_CaAGGJzrnatxXzP8_1395648976.jpg

Единечни рачни, полуавтоматски и автоматски клипавтомати за клипсирање на природни и вештачки обвивки и мрежи со еден алуминиумски клип.

Се одликуваат со силна конструкција изработена од нерѓосувачки челик, отпорна на агресивните услови во кои секојдневно работат машините.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.