Инјектори

Инјектори

injektor-3_lajjwRxd4bBSBmFH_1394796869.jpeg

Шприц автоматите се наменети за инјектирање на саламура во месо, живина и риба со или без коски. Машините се внедруваат со успех во индустриското призводство и преработка на продуктите од месо, каде на прво место се високата производственост и одличниот квалитет на продукцијата.

Назависно какви продукти се преработуваат, инјекторите ќе ги зголемат вашите печалби и ќе ви дадат можност за проширување на вашата гама на производи.

Основни придобивки:

  •  совршена распределба на саламурата во целиот продукт;
  •  наменети за продукти со или без коски;
  •  индивидуална контрола на вбризгување за секоја игла;
  •  ниво на инјектирање од 5% до 80%
  •  капацитет на производство од 500 до 5000 кг/час

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.