Вертикални вакуум машини

Вертикални вакуум машини

vertikalna_OThU4PwuzRtilBi9_1394802261.jpeg

Вертикалните вакуум машини се совршено решение за пакување на насипни и течни производи како: кафе, чај, ореви, зачини, житни производи, супи, сосови, итн.

Технички карактеристики:

  • Големина на машината: 480х745х650мм 
  • Вакуум пумпа: 21m3 / h 
  • Должина на лепечка шина: 420мм

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.