Машини за дозиране и пакуване

Машини за дозиране и пакуване

rotary_4MzcacdaWFo2Hv9z_1394802703.jpg

Капацитетите за полнење и дозирање на GRUNWALD се користат од страна на компании во целиот свет. Причините за ова се во сигурноста, генијална техника и во економичноста на уредите.

Опширната програма машини опфаќа разновидни производи:

 • Млечни и десертни производи; 
 • Свежо и топено сирење; 
 • Салати; 
 • Путер и маргарин; 
 • Мајонез, сосови, сенф и сл; 
 • Мед и џем; 
 • Паштети, колбаси маси, храна за животни и др.

 

 1. Исклучително висока индивидуалност - секоја машина се произведува по специфична задача на клиентот и примероци со неговиот производ (отсуство на сериско производство)
 2. применлива за сите производи во полу-течен состав: јогурт, мед, течна чоколада, мајонез, салати од различни типови
 3. Можност за интегрирање на пакер за автоматско редење во кутии
 4. Продуктивноста: во зависност од пакувањето и производот до 24 000 опак. / Ч 
 5. Дозирање: од 20 до 1700 кубни сантиметри • Запечатување со обична или клик-капа

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.