Вертикални флоупак машини

Вертикални флоупак машини

vert1_7fV7XB3630IrbLtM_1394802463.jpeg

Вертикалните флоупак машини понудени од ИНТРАМА се одликуваат со сигурност, лесни за ракување, удобност при работа и лесно чистење, а усовршената техничка конструкција ги минимизира трошоците за одржување.

Машините на GEA Food solutions нудат удобен и економичен метод за пакување на широк спектар на стока, главно месни производи, изрендано сирење, замрзнат зеленчук, помфрит, слатки и грицки.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.