Хоризонтална флоупак машина

Хоризонтална флоупак машина

horizontalen2_Rpt0OE5rVpUFm4XT_1394802396.jpeg

Машини FUJI  за хоризонтално флоупак пакување

  1. Ниска потрошувачка на енергија - системот за загревање ја намалува потрошувачката на енергија, го скратува времето за замена на производот и реагира брзо и точно на температурни промени;
  2. Лесно чистење - конструкција со конзолна рамка. Капаците од нерѓосувачки челик обезбедуваат високо ниво на хигиена, производот нема допир со бојадисани површини;
  3. Лесно одржување - брзо монтажна излезна лента која го скратува времето за одржување;
  4. Соединување на фолијата - автоматското соединување на фолијата го намалува времето во кое машината не работи;

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.