NEO

NEO

Neo1_qBLBGMm7UKzzBfQD_1551359093.jpeg

Напредна технологија со дополнителни функции

 

 Новата серија е составена од модерни настолни машини, со модерен дизајн, интелигентни и интуитивни за лесно работење.

Серијата NEO обезбедува баланс за секоја професионална кујна и бизнис.

 

Neo3_tpvnDQJzppEQEW0h_1551359093

  Neo1_qBLBGMm7UKzzBfQD_1551359093  Neo-6_tV3xbnUIMdQHPusN_1551359093Neo2_8yJ5SihgpMf9o5TR_1551359093Neo-5_S3whSHXhCwk4M53Q_1551359093Neo-4_ko7JYmxbxGlqqqkY_1551359092

  

 

Повеќе бенефиции за професионални кујни

Во прехранбената индустрија, Хенкелмен е познат како специјалист за производство на вакуум машини за пакување. Во последниве години Хенкелман ги збогати своите модели со различни карактеристики и опции кои ја зајакнуваат постојната технологија на вакуум пакување. Така, ја постигна својата цел да ги трансформира традиционалните машини за вакуум пакување во интелигентни апарати кои обезбедуваат повеќе бенефиции за професионалните кујни.

Современа технологија

Во секојдневната работа, апаратите на Хенкелман првенствено се користат за продолжување на рокот на траење на прехранбените производи и зачувување на нивната свежина и квалитет. Со најновите иновации во серијата NEO, професионалните готвачи можат да ги маринираат, пречистат и спакуваат специфичните храни како што се течности, дури и при високи температури. Новата серија Neo ги отвора вратите за современата технологија за вакуум пакување со пошироки и разновидни намени во професионалните кујни.

 

Апликација VacAssist

За да се зголеми ефикасноста на секојдневниот процес на пакување, Henkelman ја разви апликацијата VacAssist, достапна за бесплатна инсталација во App Store и Google Play. Апликацијата за асистенција обезбедува далечински пристап преку Bluetooth на Вашиот уред, како и дополнителни функции што ви требаат во вашата секојдневна работа.

Преку VacAssist:

  • Можете да ги определите имињата на програмите и текстот на етикетите
  • Ги менувате поставките
  •  (De) активирајте опции и функции
  • Внесувате систем HACCP
  • Безжични поставки за печатач

 

Подобрен дизајн

Челичната комора е длабоко изтеглена и е заварена за рамката. Комбинацијата со заоблени рабови на машината води кон здрава хигиенска конструкција. Покрај тоа, за подобра хигиена, стабилност и плавно движење на капакот, гасните амортизери се заменети со интегриран систем од шарки, комбинација од пружини и гасни амортизери. А контролниот панел е на допир. Сето ова ја прави машината вистинско ремек-дело во професионалната кујна.

 

Neo 42


Технички карактеристики:

Буш пумпа 21 m³ / h
Циклуси за минута - од 2 до 4 (во зависност од големината на производот и конечниот вакуум)
Димензии на комерата - (В x Ш x Д) 370 x 420 x 180 мм
Димензии на машината - (В x Ш x Д) 499 x 544 x 461 mm
Лепечка шина за лепење - 420 mm

Тежина - 64 кг.
Напојување - 230V - 1 - 50 Hz
Моќност - 0.75 - 1.0 kW
Лепечка шина со лепење и сечење - 3,5 mm и 1 mm
Автоматски сензор за откривање на точка на вриење
Стандарден екран на допир со 20 програми
Длабока комора од нерѓосувачки челик за подобра хигиена
Bluetooth поврзување со телефон и програма за управување на машината

 

Опција:

Вбризгување на гас

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.