Еднокоморни вакуум машини

Еднокоморни вакуум машини

boxer-42xl_resized_HWFI4UQQ8El4ZMfE_1395648032.jpg

Henkelman нуди широк спектар на еднокоморни вакуум машини - од мали десктоп апарати за употреба во кујни, ресторани, хотели до големи индустриски машини.

Технички карактеристики:

  • Големина на камерата: од 310х280х85мм до 810х760х235мм 
  • Вакуум пумпа: од 4m3 / h до 100m3 / h 
  • Должина на лепечка шина: од 280мм до 940мм

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.