Двокоморни вакуум машини

Двокоморни вакуум машини

hvs_titaan_2013_resized_q6OCCmBEP2zKXobl_1395647919.jpg

Двукамерните вакуум машини на Henkelman нудат надежни индустриски решенија за пакување во вакуум или модифицирана атмосфера, можност за меморирање на голем број работни програми, лесно ракување и работа.

Технички карактеристики:

  • Големина на комората: од 450х580х235мм до 1000х850х280мм 
  • Вакуум пумпа: од 63m3 / h до 300m3 / h 
  • Должина на лепечка шина: од 450мм до 1100мм

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.