Автоматски линии за вакуум пакување на GEA Food solutions

Автоматски линии за вакуум пакување на GEA Food solutions

gea2_y08LpsJIlI6iRBWx_1394801876.jpeg

Секое проиаводство е различно, а секој продукт индивидуален. Термоформирачките линии на GEA Food solutions нудат флексибилен концепт за најразлични барања и услови на работа. Независно од избраното исполнување на машината, може да сметате на високо производствената технологија без компромиси.

Технички карактеристики:

  • Можност за работа со ширина на фолијата од 320 до 700 мм;
  • Максимална длабочина на истеглување: 190 мм

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.