BIZERBA BT

BIZERBA BT

122_2sX5NihZ5XmMHJGv_1395647365.jpg

Терминалот е наменет за поврзување со стандардна електронска мерна платформа на Bizerba.

Благодарение на својата функционалност и висок степен на заштита терминалот ВT е особено погоден за употреба во прехранбената и месо прерабоутвачката индустрија, без оглед на степенот на агресивноста на работната средина.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.