Мерни платформи

Мерни платформи

platforma_MvzgIWKoy6jPwI0o_1395223169.jpg

Стандардна мерна платформа на Бицерба се карактеризира со висока репродуктивноста при оптимална отпорност против абење и убедливи перформанси дури и при екстремни услови на експлоатација.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.