Ѕидни ваги

Ѕидни ваги

zidna_7vR4BDRDoSb6MRL3_1395223318.jpg

Апаратот претставува електромеханичка мерна платформа, изработена е во целост од високо квалитетни нерѓосувачки челик 1.4301 и е наменет за монтажа на ѕид преку спојници, анкерни завртки или штрафови со навој според местото на монтажа. Вагата е опремена со преклопна мерна платформа од нерѓосувачки челик и вграден заден ѕид. Апаратот е опремен со алуминиумски тензо-сенсор заштитен од влага и корозија.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.