BIZERBA Eco

BIZERBA Eco

eco_L7YfirdQxrpIpesi_1395223059.jpg

Новите електронски ваги на Bizerba со својата сигурност и елегантна визија се совршено решение за секое претпријатие или трговски објект, каде што е потребно мерење без етикетирање.

Предности:

  • Вградената батерија обезбедува до 90 часа стабилната работа кое ја прави вагата исклучително удобна за места каде што не може да се обезбеди напојување со електрична енергија;
  • RS-232 за поврзување со компјутер и печатач;
  • Меморија за 10 артикли, пресметување на остаток, автоматски стенд-бај;
  • Висококвалитетен, прегледен LCD дисплеј со заштеда на енергија LED осветлување;

 

Елегантната платформа од нерѓосувачки челик, ниска градба за повисока удобност при работа и убаво куќиште на вагата ја прави незаменлив помошник во секој трговски објект, ресторан, кујна, поштенска компанија или производствено претпријатие.

Технички податоци:

Дисплеј:  20 mm висина на симболите
Опсег на мерење (одобрена):  6/15 kg
 Чекор на мерење (одобрена): 2/5 g
Минимален товар:  40 g
Максимална тара: 5,998 kg
 Тастатура:  20  Копчето фолиjна
 Товарна платформа:  230 x 300 mm од нерѓосувачки челик
 Напојување:  230V/50Hz, AC адаптер 9V/800 mA, батерија која се полни 6V/4Ah

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.