BIZERBA ECII

BIZERBA ECII

ECII1_FTgftE2sFSFNoqS0_1395223024.jpg

Eлектонска трговска вага Bizerba EC II

  • Технички карактеристики:
  • Опсег 6 kg 15 kg 30 kg 3/6 kg 6/15 kg 15/30 kg
  • Чекор 2 g 5 g 10 g 1/2 g 2/5 g 5/10 g
  • Мин. оптоварување 40 g 100 g 200 g 20 g 40 g 100 g
  • Екран: јасен, прегледен 7-сегментен двостран LCD дисплеј со портокалово LED осветлување
  • Тастатура: мембрана фолна тастатура со подвижен дел со можност за натпис; 30 копчиња, од кои 18 функционални и 12 директни PLU копчиња
  • Програмабилни податоци за производот: основна цена и тара Конзумирана струја: 800 mA

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.