BIZERBA CS

BIZERBA CS

CS_kwe3lKVbDhF3mQZZ_1395222990.jpg

Скенерот во касово место не може да чита ништо повеќе од баркод.

Преку комбинација со Check-Out вага на Bizerba тој овозможува точно мерење и утврдување на цената на стоките на мала работна површина, односно ги обединува сите овие операции во едно решение.

Скенер вага Bizerba CS се вградува брзо и лесно и без многу напор во каса скенер со што се добива комплетен апарат.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.