BIZERBA SC II

BIZERBA SC II

Системски електронски ваги Bizerba SC II - совршено мерење, граничната разноврсност, брз процесор
Опсег: 3 - 30 кг.
Чекор: 1 - 10 гр
Мин. Оптоварување:            20 - 200 гр
   
дисплеј
графички, со висока резолуција LCD-дисплеј 64x240 Dot со LED-осветлување
Контрастот и светлината се прилагодливи
прикажување на артикл околу 35 карактери
број на редови за програмирање: 6
боја: портокалова
   
тастатура
Стандардна фолиjна тастатура 84 копчиња, од нив 30 функционални и 54 директни
опција: 84 копчиња, од нив 30 функционални и 54 директни
   
Тастатура за самопослужување (SB1/QS1 и SB2/QS2)
SB1 = 48 копчиња, QS 1 = 96 копчиња за SC II 400/500 SB2 = 2x48 копчиња QS2 = 2x96 копчиња за SC II 500
   
Печатач за етикетата и ленти (стандард)
брзина: OK. 102 мм / сек.
точка број: 432
Резолуција: 8 точки / mm
ширината на хартија: 58 mm
Ширина на запис: 54 mm
Должината на етикета: макс. 300 mm
фотоклетка етикети: Општи
Можност за префрлање на обични или лепливи купони.
 
Интерфејс
1 х етернет 1 х RJ12
2 х 232 РС WirelessLAN-опција
   
Меморија и процесор
Процесорот i.MX25, тактова брзина 400 MHz
Меморија (датотечен систем): SD-картичка 512 MB
Внатрешна меморија: 128 MB SDRAM
Податоци Меморија: 32 MB на SD-картичка
   
софтвер
оперативен систем Microsoft Windows ® CE
   
Напојување: 230 V, 50/60 Hz, мин. 60 mA / макс. 250 mA
Работна температура: - 10 º до + 40 ° C

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.