BIZERBA BC II

BIZERBA BC II

Моделот BC II 100 е компактна и погодна вага за секое место. BC II 100 може да работи во сите видови на специјализирани погони за подготовка на продуктите за продажба и при опслужување на клиентите.

Технички карактеристики:

 • 2000 PLU (меморија 2000 артикли)
 • Максимално 500 знаци за означување на продукти 
 • Максимално 4 дополнителни текста со по 1500 знака = 6000 знака.
 • Јасен и прегледен дисплеј составен од седум реда со течни кристали (LCD) со диодно осветлување во портокалова боја. 
 • Стандардна фолијна тастатура = 84 копчиња, од нив 30 функционални и 54 директни со разделни влошки (фолии) со можност за допишување.
 • Мрежен интерфејс 100 Base T (Standard) за врска Host/PC и za LW-Dasi
 • брзина на печатење: 102 мм/сек 
 • излез за касова фиока 
 • меморија на податоци: 1 MB RAM 
 • програмска меморија: 4 MB Flash 
 • оспег на мерењe 0.1 -15 kg или 0.04 -6 kg. 
 • Стапка на мерење 0.05 kg. или 0.02 kg. 

 

 1.  Етикети кои може слободно да се конфигурираат
 2.    Ширина на хартијата: 58 mm
 3.   ширина на печат: 54 mm
 4.   должина на етикета: maks.145 mm
 5.     услови на работа:-10 С до  40 С.
 6.    напојување: 230/240 V AC; 12 V DC (со опција акумулатор)
 7.     печат на македонска кирилица.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.