BIZERBA GLP

BIZERBA GLP

1_JiO2v6zVaKF9Q9ln_1395653888.jpg

GLP на Bizerba е апарат за означување на стока, означување на цената во зависност од тежината и печатење на етикети, кој поставува размери на функционалност и комфор на услуга.

Печатачите од фамилијата GLP се погодни за изготвување на најразлични видови на етикети: етикети за означување на цврсти или променливи: цена, тежина или други вредности, логистички етикети, декларационни етикети и атрактивни етикети за декорација. Големата ширина на печатење - до 168 мм го претвора печатачот GLP во незаменлив помошник за секојдневна употреба. Високата брзина на печатење - до 250 мм / сек. во комбинација со високата резолуција од опционални до 12 dot (300 dpi) поставуваат нови димензии во ефикасноста и профитабилноста на производството.

Windows - драјверот дава можност за изработка на печат, исто така и од Windows - апликациски програми.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.