Lam In

Lam In

LamIn-Fon_SQ_zfFU1nm5hGGLE3D8_1498742710.jpg

Lam In ®
Фолија за ламинирање

Lam In®
Фолија за ламинирање


• Повеќе - слојна фолија третирана со корона
• Различни нивоа на бариера: висока, средна или ниска бариера
• Дебелини во дијапазон од: 20 – 100 µm
• Широка палета на бои
• Погодни за ламинирање со PET, PP, ОРА, алуминиум, хартија и др.
• Голема функционалност: цврсто лепење, peel, anti-fog, reclosable

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.