Кеси за вакуум пакување

Кеси за вакуум пакување

thumb_1154_stenik_products_image_index_UwM8kN5SUTIyKAAw_1498744046.jpeg

ИНТРАМА произведува кеси од фолија од ракав со шев на дното (RAV), со шев на двете страни (ISV) и со шев на три страни (IPTV).

 • Изработени од 3 или 5 слојна коекструдирана фолија
 • Прозрачни или во боја - во зависност од потребите на клиентот.
 • Дебелина во дијапазон: 50 µ до 230 µ

 

Намена:

 • Пакување на месо и месни производи (колбаси, шунка, риби и др.);
 • Пакување на млечни производи (сирење, кашкавал и др.); 
 • Пакување на риба и рибни производи; 
 • Пакување на ореви, кафе, житарици; 
 • Пакување на овошје и зеленчук; 
 • Пакување на електронски компоненти;
 • Пакување на резервни делови; 
 • Пакување на медицински потрошен материјал и др.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.