Flow In

Flow In

FlowIn-fon_QxF3xNpczFY5No7B_1498571078.jpg

Flow In ®
Фолија за флоупак

Flow In®
Фолија за флоупак машини


• Повеќе - слојна фолија

Различни нивоа на бариера: висока или средна бариера
• Дебелини во дијапазон од: 35 – 60 μm
• Можност за печат до 8 бои
• Голема функционалност: цврсто лепење, peel, anti-fog
• Специјално разработени за машини со висока брзина

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.