Амбалажа

Амбалажа

Флексибилни решенија за флексибилни пакувања!

 

Интрама произведува и врши доставка на широка палета на високо квалитетна фолија и кеси за пакување на:

  • Млечни производи;

  • Месо и месни прозиводи;

  • Риба и морски плодови;

  • Јаткасти производи;

  • Леб и слаткарски деликатеси;

  • Овошје и зеленчук;

  • Готова храна;

  • Индустриски производи;

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.