INTRAMA Beluga

INTRAMA Beluga

Beluga_HsBV3ct6dp9Sggi2_1538720924.png

 Автоматски трансфер на одрежаните производи од излезната лента на машината за сечење кон формираниот пакет на автоматската линија за пакување.

Компактните димензии овозможуваат автоматскиот полнач INTRAMA Beluga да биде позициониран во мали производни простории.

Можноста за брзо инсталирање и деинсталирање кон термоформирачката линија гарантира максимална флексибилност во процесите на пакување во производството.

 

Функционални карактеристики:

        - Континуиран автоматски процес од сечење до пакување на производот
        - Зголемена брзина на полнење и поголеми перформанси
        - Автоматско менување на шемата за полнење при активирање на нова програма.
        - Минимално време за ресетирање.
        - Лесно и брзо монтирање ги и демонтирање на подвижните ленти без употреба на алат.

 

 

Технички карактеристики:

         -     Димензии - 1760mm (L) x 1700mm (W) x 1800mm (H)
         -     Продуктивност - до 20 порции / минута
         -     Максимална ширина на серијата - 170 mm
         -     Максимална должина на серијата - 400 mm
         -     Минимално растојание помеѓу два дела - 150 mm
         -     Напон на напојување - 400 V, 3 pH, 50 Hz
         -     Максимална потрошувачка на енергија - 4,7 kW
         -     Притисок на воздухот - 6 бари
         -     Индустриски контролор (PLC)
         -     Интерактивен оперативен панел

 

Операторски панел:

   -  10 "колор екран на допир во боја, заштитен од пенетрација на влага и загадувачи.
   -   Интерактивна шема, која дава информации за достигната фаза на процесите и моменталната состојба на машината.
   -   Поставување на технолошки параметри.
   -   Зачувајте различни програми. Префрлете ги информациите во и од USB меморијата.
   -   Изберете јазик на мени.
   -   Управувајте со кориснички сметки - поставете лозинки и дефинирајте ги нивоата на пристап за секој корисник.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.