VS-12-Dmk1_3OxcY2wqeERoawBn_1458285271.jpg

Промоции

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

Untitled-3_BBTIABMNmCOWPa3J_1447238608.png

Месоманија & SIHRE 2015

Од 11 до 14 ноември 2015 г. Во Интер Експо Центар во Софија ќе се одржат меѓународните специјализирани саеми МЕСОМАНИЈА и SIHRE. И оваа година INTRAMA ќе го представи своето богато портфолио од машини и потрошни материјали за прехранбената индустрија на утврдениот како нај авторитетнен специјализиран саем за месо и месни производи во Бугарија – МЕСОМАНИЈА.

Untitled-31_2AMklU7Ryg8V6ZY0_1447238684.png

FORMULA RIK

Компјутерската вага BIZERBA со разработената од INTRAMA апликација “formula RIK” ја обезбедува  целосната функционалност на компактното POS решение: вага, компјутер, софтверски систем за продажби, принтер за етикети, принтер за фискални каси и дисплеј за прикажување на промотивни клипoви и слики, во еден уред

tx1_bARGjW1JcERWzbgA_1447236063.png

TSC –TX 200 series

Во почетокот на месец Април INTRAMA ја претставинајноватасерија со високи перформансидесктоппечатачиод брендотTSC - TX200, развиенидасе справат со широк спектар на апликации, почнувајкиод печатењена големобем наетикети за производствo, до печатењена фини етикети за бижутерија.

Untitled-32_K5qvcfOBEAetGbVN_1447238753.png

Bizerba A 650 & PRICER

Електронските етикети на фирма PRICER веќе се дел од портфолиото на INTRAMA.  Тие се исклучиво погодни за претставување на информации за артиклите и за распоредување на полици, штандови и излози . 

1_kQ24q9qYoIZMMs2p_1440410737.jpg

ЕЛЕКТРОНСКИ ЕТИКЕТИ PRICER

Удобност, практичност, прецизност


Eлектронските етикети на фирмата PRICERсе веќе дел од портфолиото на INTRAMA. Тие се  исклучително удобни за представување на информација за артикли и за  распоредување на полици, штандови и излози. Како воспоставен и доверлив добавувач на комплексни технолошки решенија за трговските објекти во Бугарија и на Балканскиот полуостров, сега INTRAMA обезбедува можноста и локалните трговците да ги применат наметнатите и тестирани современи методи за определување на информации за артиклите.

unnamed1_seJkVi0hH3x2gNYx_1430746688.jpg

Тестирајте ги можностите на SelfCookingCenter® 5 Senses

Почитувани клиенти, имаме задоволство да ве поканиме на кулинарното шоу RATIONAL Cookinglive, организирано од ИНТРАМА, по време на кое ќе имате можност сами да се уверите во врховните можности на конвектоматите

 

SelfCookingCenter® 5 Senses.

 

Настанот ќе се одржи на 09.05.2015 од 11:00 ч. Во Интрама офис Скопје, ул скупи бр 23. Можете да се регистрирате со телефонско јавување во офисите на Интрама или на нашите e-mail адреси.

 

Ве очекуваме!

1097931_10153262205723957_3813094375143216410_o_pRxpMcvVDs3VAj6H_1413201836.jpg

Отворен деловен Центар на „ИНТРАМА“ Македонија во Струмица

На 6-ти Октомври во присуство на амбасадорката на Германија во Македонија, градоначалникот на Струмица, сопствениците на „Интрама“ Германија и „Интрама“ Бугарија, беше отворен новиот деловен центар на германската компанија „Интрама“ Македонија во Струмица.

Станува збор за германска компанија која 12 години е присутна во Македонија со седиште во Струмица и свое претставништво во Скопје, и е високо позиционирана на пазарот за машини и конзумативи за прехранбено-кондиторската индустрија.

IMAG0095_lAFtimmx2yLxkKqp_1404126902.jpg

Интрама во нови простории

Од 1 Јули 2014 година Интрама дооел Струмица е преселена во нови простории на транзитниот пат – Св. Климент Охридски.