thumb_1434_stenik_news_images_view_hkxDyECC6XTyfiDM_1538742570.jpeg

Интрама на Месоманија и Сихре


Од 7-ми до 10-ти ноември во Интер Експо центарот во Софија ќе се одржат специјализирани изложби МЕСОМАНИЈА и СИХРЕ.
Повелете на штандот INTRAMA MEAT - САЛА 1 / Штанд C14.


Ќе Ви ги представиме нашите флексибилни решенија за флексибилно пакување:

  -    Автоматски линии за вакуум и МАП пакување
  -    Автоматски полначи
  -    Фолија за термоформирање, флоупак и треј опаковки
  -    Вакуум кеси
  -    Флексо печат на флексибилни опаковки со висок квалитет
  -    Иновативни и атрактивни решенија за етикетирање

Ќе имате можност да се запознаете со најновите трендови во опремата за индустриското производство и трговски објекти, произведени од нашите партнери: BIZERBA, HENKELMAN, ITALIAN PACK, FREY, HOLAC, LORENZO BARROSO, PRICER, TSC и др.


 

Истовремено со тоа, опремата за хотели, ресторани и професионални кујни, предлагани од INTRAMA, ќе бидат претставени на SIHRE.

SIHRE - сала 6 / штанд B4

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.