Rational CookingLive RCL

Уживајте во SlefCookingCenter®  5 Senses.

Гответе со нас.

Во живо. Бесплатно. Необрзувачко. Сосема блиску до вас.

Единствен систем за готвење со 5 сетила.

Единствениот систем за готвење, кој чуствува, препознава, мисли за време на работата, мисли перспективно, учи од Вас и се разбира со Вас.

Ве очекуваме!

Дата: 24.03.2017

Место: Интрама, Струмица

ул. Коста Мазнејков бр 18

час: 11:00ч.