Rational-XS_oDQXN0Y2ASSyhbx1_1484576739.png

Новиот Rational XS

Под мотото "Идеите го менуваат светот" и верни кон максимата за нудење на најголема можна корист за клиентите си, Rational AG ги претстави своите нови конвектомати SelfCookingCenter.

Особено внимание привлече SelfCookingCenter XS кој покрај минималните димензии од само 55,5 cm длабочина 65,5 cm ширина и 56,5 cm висина, ја нуди целосната моќност и интелигенција на Rational. Покрај тоа, единствен на пазарот во оваа класа, располага со вграден генератор за свежа пареа.
"Нашите апарати предничат со својата изведба и прецизност. Заедно со предностите на генераторот на свежа пареа, Rational се грижи за да се постигне најдобар квалитет на јадењата и во овој поглед ние не правиме никакви компромиси. Затоа сме многу горди што заедно со нашите физичари, инженери и готвачи успеавме да развиеме SelfCookingCenter со таква големина што не само ја дополнува еднакво успешната ни серија од апарати за готвење, но и ќе постави темели на нова класа на пазарот "

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.