Invitation-INTRAMA-MEATMANIA-2016-mk_jPaq12H9ZE87cl5Q_1478701039.jpg

Интрама на Месоманија и SIHRE 2016

Од 9 до 12 Ноември 2016 година во Интер Експо Центарот во Софија ќе се одржат меѓународните специјализирани саеми Месоманија и SIHRE. И оваа година ИНТРАМА ќе се представи со своето богати портфолио од машини и консумативи за прехранбената индустрија на веќе утврдената како најавторитетен специјализиран саем за месо и продукти од месо во Бугарија - МЕСОМАНИЈА. Истовремено со тоа, опремата за хотели, ресторанти и професионални кујни кое се предлага од ИНТРАМА ќе биде представено на  SIHRE. Ќе ни биде задоволство да Ве пречекаме на нашите штандови: МЕСОМАНИЈА -Сала 1, штанд C14; SIHRE – Сала 6, штанд С2. Ве очекуваме!

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.