Отворени врати на ИНТРАМА

Ни представува задоволство да ве поканиме Вас и Вашата екипа, да ја посетите презентацијата на продуктите на ИНТРАМА ДООЕЛ на тема „Слајсирање, пакување во вакуум кеси и етикетирање на продукти“, организирани за време на Седмицата на отворени врати.

INTRAMA @ 2019. Сите права се задржани.