thumb_1434_stenik_news_images_view_hkxDyECC6XTyfiDM_1538742570.jpeg

Интрама на Месоманија и Сихре

ИНТРАМА НА МЕСОМАНИЈА И СИХРЕ

thumb_1320_stenik_news_images_view_B5Nvzg1kmVwtsMFP_1538721113_sx3reCf7f1eLZQyF_1539870456.jpg

Нова производствена база Пловдив

Новата производствена база на ИНТРАМА во "Економска зона Тракија" - Пловдив отвори врати и започна работа.

thumb_1395_stenik_news_images_PDRyUbQpfa8GblX1_1538725498.gif

Kое пакување е вистинското?

Кое пакување е вистинско?

thumb_1286_stenik_news_images_view_xvrtJ9UKNS593miv_1538726232.jpeg

Нова машина за флексо печат на етикети

INTRAMA инвестира во нова машина за флексо-печат на етикети.

thumb_1396_stenik_news_images_view_TWN8fs7TTJBsjEgA_1538729623.jpeg

Лабораторија за флексибилни пакувања на ИНТРАМА

Лабораторија за флексибилни пакувања ИНТРАМА

Riboni-i-tekstil-1st_Fw9091nECshbpraC_1485347808.jpg

Рибони и Текстилни ленти

Ново од понудата на Интрама:

Покрај стандардните материјали за обележување и маркирање на производите, веќе сме во можност да понудиме и материјал за сопствена изработка на нашивни етикети.

Rational-XS_oDQXN0Y2ASSyhbx1_1484576739.png

Новиот Rational XS

Под мотото "Идеите го менуваат светот" и верни кон максимата за нудење на најголема можна корист за клиентите си, Rational AG ги претстави своите нови конвектомати SelfCookingCenter.

dBqhwych_5gH5eaDebYCfYbgW_1480332486.png

Иницијатива Save Food

 

 

Позицијата на INTRAMA за членството и во SAVE FOOD

SAVE FOOD е иницијатива, која за прв пат е представена во 2011г во Берлин од партнерите Messe Duesseldorf и FAO од ООН. Така SAVE FOOD ја поставува на дневен ред економијата на светскиот проблем од загубата која се генерира како резултат од исфрлувањето на прехранбените продукти.

Invitation-INTRAMA-MEATMANIA-2016-mk_jPaq12H9ZE87cl5Q_1478701039.jpg

Интрама на Месоманија и SIHRE 2016

Интрама на МЕСОМАНИЈА и SIHRE 2016

 

Од 9 до 12 Ноември 2016 година во Интер Експо Центарот во Софија ќе се одржат меѓународните специјализирани саеми Месоманија и SIHRE. И оваа година ИНТРАМА ќе се представи со своето богати портфолио од машини и консумативи за прехранбената индустрија на веќе утврдената како најавторитетен специјализиран саем за месо и продукти од месо во Бугарија - МЕСОМАНИЈА. Истовремено со тоа, опремата за хотели, ресторанти и професионални кујни кое се предлага од ИНТРАМА ќе биде представено на  SIHRE. Ќе ни биде задоволство да Ве пречекаме на нашите штандови: МЕСОМАНИЈА -Сала 1, штанд C14; SIHRE – Сала 6, штанд С2. Ве очекуваме!

INTRAMA @ 2018. Сите права се задржани.