Новости

INTRAMA Accent со иновативен систем за контрола на термоформирање

INTRAMA TF Control обезбедува подобро рамномерно истеглување на фолијата по должината на sидовите на пакувањето без прекумерно истенчување или кинење на аглите

Прочети повече

18 дек. 2019

Автоматски решенија за пакување

Зголемена продуктивност, постојана брзина и прецизност без потреба за одмор.

Прочети повече

05 дек. 2019

INTRAMA доби BRC сертификат класа "А" за производство и печатење на флексибилни пакувања

INTRAMA доби BRC сертификат "А" за производство и печатење на флексибилна амбалажа во новоизградената високотехнолошка фабрика во економската зона Тракија, област Пловдив.

Прочети повече

05 юни 2019

INTRAMA - грижа за природата за подобра иднина

Во производството на етикети INTRAMA влага хартија, произведени од шуми во согласност со системот за шумска сертификација FSC.

Прочети повече

06 март 2019

ИНТРАМА доби награда за најдобра амбалажа

ИНТРАМА е добитник на наградата "Пакет 2018" на националниот конкурс за десетгодишен јубилеј за најдобро пакување во категоријата "пластика и композитни материјали". Церемонијата за доделување на наградите се одржа во Интер Експо Центар - Софија.

Прочети повече

13 ноем. 2018

Лабораторија за флексибилни пакувања на ИНТРАМА

Главниот приоритет на INTRAMA е континуирано само-подобрување и гаранција за постојано висок квалитет на произведените пакети.

Прочети повече

22 юни 2018