Новости

INTRAMA доби BRC сертификат класа "А" за производство и печатење на флексибилни пакувања

INTRAMA доби BRC сертификат "А" за производство и печатење на флексибилна амбалажа во новоизградената високотехнолошка фабрика во економската зона Тракија, област Пловдив.

Прочети повече

05 юни 2019

INTRAMA - грижа за природата за подобра иднина

Во производството на етикети INTRAMA влага хартија, произведени од шуми во согласност со системот за шумска сертификација FSC.

Прочети повече

06 март 2019

ИНТРАМА доби награда за најдобра амбалажа

ИНТРАМА е добитник на наградата "Пакет 2018" на националниот конкурс за десетгодишен јубилеј за најдобро пакување во категоријата "пластика и композитни материјали". Церемонијата за доделување на наградите се одржа во Интер Експо Центар - Софија.

Прочети повече

13 ноем. 2018

Лабораторија за флексибилни пакувања на ИНТРАМА

Главниот приоритет на INTRAMA е континуирано само-подобрување и гаранција за постојано висок квалитет на произведените пакети.

Прочети повече

22 юни 2018

Kое пакување е вистинското?

INTRAMA е компанија со 25 години искуство во производство и маркетинг на флексибилни полимерни пакувања. Како специјалисти во оваа област, ние ќе споделиме со вас како да бидете сигурни дека го користите вистинскиот полимер пакет.

Прочети повече

21 юни 2018

Нова производствена база Пловдив

Компанијата инвестира 20 милиони лева во изградба на високотехнолошко претпријатие за производство и печатење на флексибилни опаковки.

Прочети повече

11 юли 2017